AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 12:31
Neville om mesterskabskampen: Derfor får Liverpool det svært

Gary Neville tror, at Liverpool får det svært i mesterskabskampen mod Manchester City.


Liverpool og Manchester City ligger side om side på førstepladsen i Premier League, hvor Liverpool har en kamp i baghånden.

Selvom Tottenham blot ligger fem point efter, spår flere eksperter, at det bliver en kamp mellem Jürgen Klopp og Pep Guardiola.

Liverpool står med en fordel, da de har en kamp mere end Manchester City, men det bliver svært for The Reds, mener Gary Neville.

- Hvis man kigger på Liverpool, som er en kæmpe klub, og det, at de ikke har vundet titlen i lang tid, er der en desperation efter at vinde den. For et par uger siden var de syv point foran, og da Manchester City tabte til Newcastle, tænkte man, at de ville vinde mesterskabet. Det var en kæmpe mulighed for Liverpool, siger Neville til Sky Sports og tilføjer:

- De har stadig chancen, men det er blevet sværere. Præstationerne kan selvfølgelig afgøre det, men det mentale aspekt er også altafgørende. 

- Jeg kunne ikke rigtig fokusere på det, da vi vandt vores første titel med Manchester United, og det gjorde de andre unge spillere også. Vi blev hevet over målstregen af spillere som Cantona, Schmeichel og Keane - personligheder, som havde erfaringen omkring det. 

- City-mandskabet har det kendskab, og det samme har Guardiola. Klopp har vundet et mesterskab før, men ikke i dette land. Det, City har gjort i denne uge, kræver noget psykisk. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED