AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 08:31
Neville: Liverpool-møde er Manchester Uniteds største kamp i sæsonen

Gary Neville kalder lørdagens møde på Anfield for Manchester Uniteds største kamp i sæsonen.


Premier League er snart tilbage efter en landskampspause, og ottende runde indledes med lørdagens storkamp mellem Liverpool og Manchester United.

Det er et opgør, som den tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville, har deltaget i adskillige gange, og han ved derfor også, hvad han taler om, når han kalder det Manchester Uniteds største opgør i sæsonen.

- Det er den største kamp i sæsonen for Manchester United af to grunde; at være udehold på Anfield er den ultimative test mentalt og fysisk med intensiteten. Der er selvfølgelig færre hjemmeavlede spillere, men atmosfæren vil være sublim, og det er en kamp, som man ikke vil tabe som spiller, skriver Neville for Sky Sports.

- Jeg glædede mig aldrig over at skulle til Anfield. Der var altid for meget på spil. Man blev kun begejstret, når man vandt der. Det er også den største kamp, fordi United har mødt mange af de lavere hold, så det her er deres første rigtige test.

- Denne kamp definerer på nogle måder, hvordan de er sat op i forhold til de kommende svære kamp, hvor både Tottenham og Chelsea også kommer inden for de næste fire Premier League-kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED