Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville langer ud: Det er vanvittigt og kaotisk

Af Morten Bruun Jørgensen
18.09.2023 Kl. 07:37
Gary Neville sætter nu igen ord på sine tanker om, hvad der sker i Chelsea.

I løbet af halvandet år har Chelsea købt spillere for mere end otte milliarder kroner, og klubben har slet ikke leveret resultater. Hverken i sidste sæson eller i starten af denne. 

Det har fået Sky Sports-eksperten Gary Neville til at lange ud efter den retning, som Todd Boehly og ejerkredsen kører mod i London-klubben, der fra midten og 00’erne og godt ti år frem var Englands mest succesrige fodboldklub. 

– Det antal af spillere, som de henter ind, det er vanvittigt og kaotisk. Vi har sagt det i 15 måneder, siger han i Sky Sports’ studie. 

– Vi har set det med United. Manglen af stabilitet siden, at Todd Boehly tog over for Roman Abramovich. Alle afdelinger i klubben har været udsat for ændringer, og det er for meget. 

 

– De skal stoppe. Nogle gange siger jeg det om mit eget liv, når man føler, at det går for hurtigt. Man skal stoppe og tillade, at det går langsommere. Sådan må det være for Pochettino og fansene lige nu. De ved ikke, hvem der spiller fra kamp til kamp. 

– Projektet føles en smule vanvittigt uden retning. Jeg ved, at de har hentet unge spillere på lange kontrakter, men det er noget, jeg er usikker på. Pochettino er en fantastisk træner, og klubben skal lade deres manager håndtere det over tid. 

Chelsea har fem point efter fem kampe, hvor det også kun er blevet til fem scorede mål. Klubbens eneste sejr er faldet mod bundproppen Luton. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Godt nyt for United: To stjerner tæt på retur

2. Kræver spilletid: Arsenal-stjerne truer med at forlade klubben

3. Peter Schemichel raser over United-profil 

4AFSTEMNING: Bør Erik ten Hag være fyringstruet?

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

Annonce