Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 16:07
Neville kårer: Her den mest undervurderede spiller i Premier League

Sky Sports-kommentatoren har givet sit bud på, hvilken Premier League-spiller der får alt for lidt anerkendelse.


Den mest undervurderede spiller i den bedste engelske række er Georginio Wijnaldum, mener Gary Neville, der har brugt onsdag eftermiddag på at besvare spørgsmål fra fans på sin Twitter-profil.

Der følger desværre ingen forklaring, men det er ret nemt at se, hvorfor valget er faldet på den hollandske midtbanemand, der altid tilbyder en god motor og aldrig er skadet -  hvilket må siges at være en vigtig kvalitet for en Liverpool-spiller i denne sæson.

I denne sæson er Andy Robertson den eneste Reds-profil, som har flere minutter i benene end hollænderen, og til sit pressemøde onsdag valgte Jürgen Klopp også at fremhæve Wijnaldums stabilitet.

- Vores mest konsistente spiller i denne sæson er nok Gini Wijnaldum. Må det fortsætte længe endnu. Han har spillet som 6'er og alle de andre positioner på midtbanen i denne sæson, sagde Klopp.

Spørgsmålet er så, hvor længe det varer endnu. Wijnaldum har kontraktudløb efter denne sæson, og der er rygter om forhåndsaftaler med både Inter og FC Barcelona.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED