Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 14:18
Neville har sin tvivl: Derfor bliver Henderson ikke Uniteds målmand de næste 10 år

Gary Neville føler, det er alt for tidligt at fælde dom over, hvorvidt Dean Henderson er i stand til at etablere sig som mangeårig målmand for Manchester United.


Mens David de Geas bedste form efterhånden ligger flere år bag ham, eksploderede unge Dean Henderson ind på scenen, da han stod en fremragende sidste sæson for Sheffield United.

Det har fået fans såvel som kommentatorer til at efterspørge et skifte på målmandsposten i Manchester United, men Gary Neville er ikke overbevist om, at det er den rette tilgang til tingene for Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg synes stadig, De Gea er nummer et, for Henderson har stadig meget at bevise set med mine øjne. Jeg bliver ikke grebet af stemningen, når en ung og talentfuld målmand bryder frem hos United. Jeg har set det mange gange gennem de seneste 25 år, men det er de færreste, der har været i stand til at løfte opgaven. Det var kun Schmeichel og Van der Sar, der gjorde det i min tid, og efterfølgende er De Gea den eneste, siger Neville til Viaplay.

- Det er spændende, at Henderson er ved at få sit gennembrud, men jeg venter med at fælde dom over, hvorvidt han kan vogte målet for klubben det næste årti, til senere.

Samtidigt frygter Neville for, at det kan få konsekvenser, hvis Solskjær beslutter sig for at ændre i hierarkiet på målmandsposten.

- Jeg føler lidt, at Solskjær er nødt til at bruge De Gea nu. Tager man en spiller som ham ud, kan du være helt og aldeles sikker på, at du fjerner al hans selvtillid, og så kan han ligeså godt forlade klubben, siger Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED