Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2021 08:55
Neville har ret: Her er Ronaldo den dårligste i Premier League

Cristiano Ronaldo ligger i bunden af Premier League-statistikkerne, når man ser nærmere på antallet af offensive pres.


Manchester United-mandskabet og Ole Gunnar Solskjær bliver kritiseret efter weekendens 2-4-nederlag mod Leicester.

I sidste uge var Gary Neville ude og udtale, at Ole Gunnar Solskjær må tænke kreativt, hvis han skal have en balance på holdet, når han starter med Cristiano Ronaldo

Det skyldes portugiserens manglende løbepensum i det offensive presspil.

- Solskjær skal finde en ny måde at spille på med Ronaldo i startopstillingen. Jeg elsker signingen. Jeg elsker Ronaldo, men Manchester United skal finde en ny måde at spille på for at kompensere for ham, lød det bl.a. fra Gary Neville.

Gary Nevilles udtalelser bliver nu bakket op af statistikker, som The Athletic har taget et nærmere kig på.

De har set på stats på de offensive spillere, som har spillet mere end 270 minutter denne sæson, og her er Cristiano Ronaldo den spiller, som laver absolut færrest pres.

Portugiseren er helt nede på 2,7 pr. 90 minutter spil, mens Romelu Lukaku også er i bunden, men er alligevel oppe på 6,2. 

I toppen ligger Wilifried Zaha og Neal Maupay med 20 pressituationer, som altså er væsentlig flere end Cristiano Ronaldo, som i den grad tager sidstepladsen.

Cristiano Ronaldo ligger altså under angribere som Christian Benteke, Ashley Barnes og Patrick Bamford. Se listen nedenfor:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE