AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 21:10
Neville forsvarer Glazer-familien: Hvad er alternativet?

Gary Neville sætter spørgsmålstegnet ved, hvem Manchester United-fansene vil have til at overtage klubben i stedet for Glazer-familien.


Glazer-familien, der ejer Manchester United, er ikke populære blandt Manchester United-fansene.

En stor del af fanskaren vil have dem til at sælge deres aktier, men Gary Neville forsvarer nu de amerikanske ejere.

- Jeg kender familien. Jeg har nok mødt dem fem gange i mit liv, men uanset hvad jeg siger, vil det ikke ændre noget hos dem. Tro mig. De sælger, når de vil sælger, siger Gary Neville til The Times.

- De er hårde forretningsfolk, som har gennemlevet en periode på to år, hvor fans har savet dem ned, og de har ikke rokket sig en millimeter. Hvis jeg går ud og siger, at deres ledelse er dårlig for Manchester United, vil de bare tænke: "Nå. Det er endnu en". 

- Hvad er alternativet? Klubben vil enten blive solgt til en russere, kinesere, asiatere eller saudiarabere. Hvis klubben skal sælges for £3 millarder, så skal det være til folk med £15-20 milliarder. H

- Det hjælper os ikke, at folk står og råber om Glazer-familien. Jeg ville elske ejere, der bruger hver en øre i klubben og ikke selv tage hundrede millioner ud til sig selv i klubbens gæld, men jeg kan ingenting gøre. Man står foran statuen på Old Trafford og råber "Glazers Out". Jeg gør det ikke, fordi jeg har ikke løsningen, lyder det fra Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED