Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 09:20
Neville: Fire United-spillere har skabt en massiv mentalitetsændring

Kommentatoren kan pege på fire spillere, som står bag store ændringer for Manchester United siden sidste landsholdspause.


Manchester United blev nedslagtet af Tottenham inden sidste landsholdspause, men sidenhen har The Red Devils kun lukket to mål ind, begge selvmål, i tre kampe.

Det skyldes fire spillere, mener Gary Neville, der har bemærket en stor mentalitetsændring hos sin gamle klubs tilgang til kampene.

- Den store forskel siden landsholdspausen er, at Solskjær benytter sig af de midler, som tjente ham sidste sæson. Han har formet en firkant bestående af Lindelöf, Maguire, Fred og McTominay, som alle er defensivt indstillede og hurtigt på bolden, fortæller Neville til Sky Sports.

- Så hver gang United angreb og mistede bolden til Chelsea, var United-spilleren over dem som en ond kløe. De var aggressive, hurtige på bolden og hurtige til at reagerere og sende den videre i systemet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED