AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 14:17
Neville er sikker: City skal nok slippe for straf

Gary Neville er overbevist om, at Manchester City ender med at slippe med en straf, fordi han ikke har den store tiltro til UEFA.


I sidste uge meddelte UEFA, at man havde tildelt Manchester City en karantæne fra Champions League de næste to år, som træder i kraft i næste sæson.

Derudover er de også blevet tildelt en bøde på £25 millioner for at have brudt Financial Fair Play-reglerne.

Manchester City har stadig mulighed for at appellere dommen, og Gary Neville er overbevist om, at det nok skal lykkes Guardiola & Co. at slippe.

- Jeg tror, at City nok skal vinde den sag. Jeg har ingen tro på, at UEFA kan gøre det rette. De skal nok få held med appellen, siger Gary Neville til Sky Sports.

- Jeg har absolut ingen tiltro på UEFA. Det er en håbløs organisation. Manchester City skal nok slå dem i retten, lyder det fra Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED