Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2021 21:15
Neville er rasende: Manchester United får flere tæsk

Gary Neville er overbevist om, at Manchester United også får ørene i maskinen mod de andre tophold.


Gary Neville har i den seneste tid været kritisk over for Manchester Uniteds spillestil. 

Manchester United-legenden var bl.a. ude med riven efter nederlaget til Leicester.

Nu er han igen ude med kritik mod Ole Gunnar Solskjær og deres taktiske beslutninger.

- Det er det første superhold, som de møder, og de bliver splittet ad. Jeg sagde det før. De mellemgode hold scorer mål mod Manchester United, og de gode hold vil tæske dem, siger Gary Neville til Sky Sports.

- Ole og trænerstaben skal tage skylden for den måde, som holdet presser på. Uanset hvad der skete mod Leicester, så skete det igen i dag. Jeg kan ikke forstå taktikken bag deres pres. De er ikke i stand til det. De har det ikke i sig; Rashford, Greenwood og Ronaldo. Du vinder ikke bolden tilbage med de tre. Du skal spille på omstillinger.

- Solskjær har spillet ved at stå dybt og omstillinger i tre år, og jeg har ingen idé om, hvorfor han ni vil presse. Det er Manchester United som hold ikke i stand til, lyder det fra Gary Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE