Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 17:35
Neville er imponeret: Liverpools startellever er måske ligaens bedste

Gary Neville er meget imponeret af kvaliteten i Liverpools startellever.


Alisson, Trent Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Fabinho, Elliott, Thiago, Mané, Salah og Jota.

Det var Liverpools startellever i 3-0-sejren over Leeds, som de også vandt i overbevisende stil.

Gary Neville mener, at Liverpool har brug for mere bredde i truppen ift. de andre mandskaber i toppen af Premier League, men han er ikke i tvivl om kvaliteten i Jürgen Klopps startellever.

- Jeg så Liverpool i går, og jeg sagde det til dig (Jamie Carragher, red.) her i morges. Den startellever i kampen i går kan være den bedste i ligaen, men der hvor jeg tænker, at Liverpool får det svært, er antallet af kampe, siger Gary Neville til Sky Sports.

- Champions League går i gang i denne uge. Jeg har været forkert på den før, hvor jeg har sagt, at Liverpool ikke havde bredden til at konkurrere i både Premier League og Champions League. 

- Jeg føler bare, at de andre hold har stor kvalitet i bredden, men Liverpools startellever er enestående, lyder det fra Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE