Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2021 18:12
Neville: Ejerne er skyld i protesterne

Gary Neville viser igen, at han står på fansenes side imod Glazer-familiens ejerskab af Manchester United.


Det er Glazer-familien selv, der er skyld i, at frustrerede Manchester United-tilhængere i dag brød ind på Old Trafford og har protesteret flere steder nær Drømmenes Teater og spillernes hoteller.

Det mener Gary Neville, der ser det som konsekvensen af de amerikanske ejeres indblanding i planerne om en European Super League.

- Det er konsekvenserne af ejernes handlinger for to uger siden. Der er en generel modvilje imod ejerne, men fansene protesterede ikke for to eller tre uger siden, siger Neville til Sky Sports.

- Glazer-familien har svært ved at møde de finansielle krav, denne klub har, og fansene siger, det er på tide, de forlader den. Mit syn er ganske simpelt, at de kommer til at tjene en formue på at sælge klubben, og jeg synes, nu ville være det rigtig tidspunkt at gøre det på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED