AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2019 08:41
Neville: Disse to spillere koster City mesterskabet

Gary Neville mener, at manglen på bredde defensivt kommer til at koste Pep Guardiola muligheden for at genvinde mesterskabet.


Du kan vinde mesterskabet med Aymeric Laporte sammen med enten Nicolas Otamendi eller John Stones centralt i defensiven, men du vinder ikke med en centreback-duo bestående af argentineren og englænderen.

Sådan lyder den hårde dom fra Gary Neville, der frygter for Manchester Citys titelchancer, nu hvor klubbens defensive anker, Laporte, er ude hele den første halvsæson.

- Guardiola opgav makkerparret Otamendi og Stones, da Laporte kom til klubben, siger Neville til Sky Sports.

- Otamendi bliver altid fanget på det forkerte ben, og han gør modstanderholdene hurtigere offensivt. Han er ikke en Guardiola-type-forsvarer, som normalt er fattede, men han er forhastet.

Statistikken taler heller ikke et opløftende sprog om Otamendi-Stones-makkerparret.

- De har lukket flere mål ind end noget andet City-partnerskab i forsvaret, de lukker flere mål ind, har færre clean sheets og har en tendens til at lade modstanderholdet score mange gange per kamp, så sejrsprocenten med de to på banen er også lavere, konkluderer Neville.

- De kommer til at koste Manchester City titlen.

Defensive fejl fra netop Otamendi og Stones var i hvert fald med til at koste Manchester City et nederlag mod Norwich denne weekend, således at Liverpool nu allerede har øget forspringet til fem point i titelkampen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED