AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 10:48
Neville: Derfor blev jeg højreback

I et nyligt interview med Sky Sports har Gary Neville forklaret, at han startede som central midtbanespiller, da han kom til Manchester Uniteds akademi.


Gary Neville startede som central midtbanespiller, da han blev scoutet og bragt til Uniteds akademi som 12-årig.

Neville fortalte Sky Sports:

- Jeg var en central midtbanespiller som 12-13-årig i Manchester United. Så kom David Beckham, Nicky Butt og Paul Scholes ud af det blå, og så blev jeg højreback, sagde Neville. 

- Jeg tænkte: Åh Gud, jeg har et problem her, fordi de er nogle talentfulde spillere, der er på et andet niveau, end jeg er. De kom til klubben, og jeg tænkte, at jeg hellere måtte finde en ny position.

- Klubben rykkede mig til midterforsvaret først og så – pga. min højde – og Steve Bruce og Gary Pallister på førsteholdet – rykkede de mig til højreback, fordi Paul Parker havde fået nogle skader.

Neville var en del af Uniteds velkendte ”Class of 92” af akademispillere sammen med Beckham, Butt, Scholes, Giggs og hans bror Phil, der ville forme Sir Alex Fergusons hold i over ti år.

Hans meget succesfulde Old Trafford-karriere gjorde, at han vandt otte Premier League-titler, tre FA Cups, to titler i Ligacuppen og to Champions League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED