AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 22:20
Neville: De Bruyne matcher Gerrard og Beckham

Gary Neville er fuld af roser til Kevin De Bruyne, som han sammenligner med Steven Gerrard og David Beckham.


Kevin De Bruyne var banens bedste og leverede to oplæg, da Manchester City lørdag måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Tottenham.

Den 28-årige belgier, som missede store dele af sidste sæson med skader, assisterede begge scoringer med suveræne indlæg fra højre side, og det ledte Gary Nevilles tanker hen på spillere som Steven Gerrard og David Beckham.

- Jeg kan godt lide at se taktiske og tætte kampe. Jeg bliver sjældent overvældet over individuelle præstationer, men De Bruyne tryllebinder mig. Han er den type spiller, der er så god, som er verdenklasse, og den første time af lørdagens opgør var forrygende.

- Hans positioner er altid gode. David Beckham og Steven Gerrard er to af de bedste, jeg har set slå indlæg fra højre side, men han matcher dem med den kvalitet, han leverer - og det er store ord. Han gør ting, som de også gjorde, fortæller den tidligere Manchester United-spiller til Sky Sports.

Raheem Sterling og Sergio Agüero stod for de to City-scoringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED