AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 12:26
Neville: City er Premier League-æraens bedste hold

Manchester United-legenden må desværre erkende, at Pep Guardiolas mandskab er det stærkeste hold, vi nogensinde har set i Premier League.


Gary Neville nåede at vinde otte mesterskaber med adskillige store Manchester United-mandskaber,  men må alligevel indrømme, at det nuværende Manchester City-hold formentlig er det stærkeste,  Premier League nogensinde har set.

I går vandt The Citizens mesterskabet med 98 point,  og besejrer Pep Guardiolas hold Watford i FA Cup-finalen,  fuldender klubben den nationale treble.  City har gennem de seneste to sæsoner været så suveræne, at de er dømt til at blive husket fremover.

- Jeg synes, det er Premier League-æraens bedste hold. Man kan altid debattere det,  men se på deres præstationer gennem de sidste to sæsoner, fortæller Neville til Sky Sports.

- Sidste år var en stor bedrift, men at vinde mesterskabet to år i træk ved at vinde så mange pont,  selvom Liverpool udfordrede dem til det sidste,  gør dem til et stort mandskab.

Neville føler, at Manchester United og Chelsea har haft trupper førhen,  som næsten kunne matche Manchester City,  men sidstnævntes pointtotal på 198 point fordel over to sæsoner hæver dem over resten.

- Det  Pep Guardiola har gjort gennem de sidste to sæsoner er aldrig set før.  Det er fantastisk. Pointtotalen er ude af denne verden, og fodbolden, de har spillet, ligeså, så jeg synes sagtens, man kan sige, at de er de bedste nogensinde, siger Neville.

- Jeg kunne godt lide Manchester Uniteds tidligere hold og visse Chelsea-hold, men man kan simpelthen ikke se bort fra, hvad Manchester City har formået at gøre på pointsiden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED