Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2022 21:22
Neville begrunder: Derfor skal Ronaldo sælges

Gary Neville mener, at Manchester United bør komme af med Cristiano Ronaldo.


Rygterne om Cristiano Ronaldos fremtid fortsætter i sportspressen.

Der lader ikke til at være nogen tvivl om, at portugiseren vil væk fra Old Trafford i håb om at spille Champions League-fodbold næste sæson.

Erik ten Hag og klubben skulle efter sigende havde meddelt ham, at han ikke bliver solgt

- Det, der sker med Manchester United denne sommer, er glemt om 20 år, men det er ubehageligt for mig som en tidl. United-kaptajn at tænke på, at lige nu spiller holdets stjerne i omklædningsrummet sig op, siger Gary Neville i The Overlap.

- Det er sket et par gange de seneste år, hvor man havde Paul Pogbas agent - ikke helt Pogba - mens han agent, der spillede sig op. 

- Man kan ikke have ens stjernespiller køre showet i klubben. Det kan man bare ikke. Så når Sir Alex Ferguson flyttede spillere videre, så var det kun fordi de var nødt til det. 

- Jeg ved, at Manchester United-fans vil have Ronaldo til at blive, men hvis han vil væk, så bør klubben efter min mening få det til at ske, lyder det fra Gary Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE