Neves-drømmekasse sikrede Wolves et point mod United

Af Mads Bye Marboe
19.08.2019 Kl. 20:51

Manchester United vandt premieren mod Chelsea med hele 4-0 og sikrede sig dermed en forrygende start på Premier League-sæsonen i sidste weekend.

Mandag aften skulle Ole Gunnar Solskjærs mandskab så forsøge at følge op på storsejren på Molineux, hvor Wolves tog imod. Wolves åbnede sæsonen med 0-0 mod Leicester og jagtede således sæsonens første sejr i den bedste, engelske række.

Anthony Martial tegnede sig for opgørets første store chance efter 18 minutters spilletid, da Marcus Rashford, efter et par sparkefinter i venstre side af banen, formåede at slå et indlæg ind i det lille felt, som franskmanden dog ikke kunne nå at prikke i mål.

Små ti minutter senere havde han til gengæld mere held med sig, da Jesse Lingard og Rashford kombinerede sig igennem Wolves-defensiven og spillede kantspilleren i dybden. Martial afsluttede konsekvent og højt i målet, og Rui Patricio intet kunne stille op.

Men meget arbejde skulle fortsat gøres, inden United kunne tage sæsonens anden sejr, og Wolves kom stærkt ud til anden halvleg. Efter 54 minutter headede Raul Jimenez først på indersiden af stolpen og kort efter sparkede Ruben Neves så udligningen ind med en fremragende afslutning fra kanten af feltet.

Scoringen blev længe kigget igennem af VAR, men blev til sidst anerkendt, hvorfor stillingen nu var 1-1.

Paul Pogba fik efter 68 minutter den største chance af dem alle for at bringe United tilbage i front, da franskmanden tog sig af det straffespark, som han selv havde vundet, men midtbanespillerens forsøg blev kanoneret ind på Patricios fødder og tilbage i spil.

Og afbrænderen blev dyr for gæsterne. De formåede nemlig ikke at score yderligere og måtte derfor nøjes med et enkelt point i udekampen mod sidste sæsons 7'er.

Resultatet betyder desuden, at United ikke formåede at generobre førstepladsen, som Liverpool nu har taget sig af. De Røde Djævle rykker derimod op på fjerdepladsen. Wolves tager sæsonens andet point og ligger nummer 13.