Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 19:04
Afviser Premier League-klub: Den iranske Messi skifter til Bundesligaen

Burnley må kigge sig om efter en anden afløser til Chris Wood.


Det bliver ikke Burnley, som får gavn af den iranske angriber Sardar Azmoun. Det har der ellers været skriverier om i den forgangne uge.
 
Azmoun, der i øjeblikket er på kontrakt hos Zenit St. Petersborg, har i stedet skrevet under med Bayer Leverkusen på en kontrakt, der gælder fra sommer.
 
Iraneren har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2027, oplyser klubben lørdag aften.
 
Dermed snupper Bundesliga-klubben ham kvit og frit, mens Burnley altså efter sigende var villige til at smide 90 millioner kroner.
 
Dermed mangler The Clarets fortsat en oplagt efterfølger for Chris Wood, der tidligere på måneden skiftede til Newcastle.
 
Den iranske angriber kan i den grad finde vej til netmaskerne, for han har scoret 52 mål i 79 kampe for Zenit, så det er nok ikke helt uden grund, at han i Iran også sammenlignes med Lionel Messi.
 
27-årige Azmoun, der fik sin debut for Iran i 2014, har et halvt år tilbage af sin kontrakt med den russiske storklub.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE