Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 14:41
Nej tak: van de Beek kontaktet af PL-klub

Donny van de Beek har kæmpet med omstændighederne i Manchester United, men selvom udsigten til spilletid i en anden klub kom frem, takkede van de Beek nej.


Hollandske Donny van de Beek blev gennem mellemmænd kontaktet af Newcastle. Den storsatsende klub var interesseret i en låneaftale med United, men van de Beek selv afviste at flytte til det nedrykningstruede hold. Det skriver The Telegraph
 
Ønsket om ikke at skifte kommer fra både van de Beek og United. Klubben ønsker ikke at reducere antallet af midtbanespillere midt i sæsonen.
 
Rangnick har ikke lagt skjul på, at han gerne ser van de Beek være en del af United-truppen sæsonen ud, men ikke meget tyder på, at det bliver til meget spilletid for den hollandske midtbanespiller. I gårsdagens kamp mod Aston Villa fik han to minutter på banen. 
 
The Telegraph melder yderligere, at Newcastle har prøvet at lave samme forespørgsel på et lån i PSG, hvor Gerginio Wijnaldum har fanget klubbens interesse. Her har Newcastle fået samme svar. 
 
På andre områder går det dog fremad for Newcastle. Der er håb i klubben om en aftale med Sevillas Diego Carlos, og at denne aftale bliver offentliggjort i den kommende uge.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE