AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 09:51
Nej tak: Kompany afviser Manchester City-tilbud

Vincent Kompany har angiveligt afvist et tilbud fra Manchester City.


Den belgiske midterforsvarer Vincent Kompany var i mange år en stor profil og anfører for Manchester City, men for et års tid siden forlod han klubben for at blive spillende manager i belgiske Anderlecht. 

Tiden i Anderlecht har ikke været den store succes, men den belgiske forsvarsspiller ser ikke ud til at fortryde sit valg. 

Ifølge The Times har han ellers fået et tilbud om at vende tilbage til Manchester City i rollen som assistent for Pep Guardiola, men det har han blankt afvist, da han ønsker at blive i Anderlecht. 

Avisen skriver, at Guardiola har været i dialog med Kompany om en mulig retur, men den idé var belgieren altså ikke med på. 

Manchester City har manglet en assistent, siden Mikel Arteta skiftede til Arsenal, men det bliver altså ikke Kompany, der overtager posten. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED