AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 09:00
Nedtur: Skadet Kompany kan misse egen testimonial

Vincent Kompany er tvivlsom til sin egen testimonial, efter han i går pådrog sig en skade i Anderlechts opgør mod Genk.


11. september bliver Vincent Kompany hyldet med en såkaldt testimonial-kamp, når en række tidligere Manchester City-spillere møder et udvalgt Premier League-allstars hold. 

Flere store navne er allerede blevet offentliggjort til opgøret, men det er ikke sikkert, at Kompany selv kommer på banen. 

Belgieren pådrog sig således en skade i gårsdagens opgør mod Genk, og det er endnu uvist, om han når at blive klar til den 11. september. 

34-årige Kompany forlod i sommer Manchester City efter 11 år for at søge lykken som spillende træner i Anderlecht, men midtstopperen har langt fra fået nogen drømmestart i den belgiske klub. 

Anderlecht har således fået den værste start i 21 år, hvilket har medført heftig kritik af Kompany, mens belgierens rolle i klubben også allerede er blevet ændret, således at han ikke skal agere træner på kampdage. 

Det var derfor Kompanys assistent, Simon Davies, der tog sig af trænergerningen i gårsdagens opgør mod Genk, der endte med et 0-1-nederlag til Anderlecht. 

Med nederlaget står Anderlecht nu noteret for to point efter de første fem kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED