Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:12:2020 11:28
Nedtællingen er begyndt: Hvornår åbner januartransfervinduet?

Datoerne er en smule anderledes end normalt.


Covid-19 har taget sin told på de engelske fodboldklubbers finanser, men det afholdt nu ikke Premier League-klubberne fra at spendere store summers på transfers i sommertransfervinduet, og der er nok heller ingen grund til at tro, at det kommer til at ske efter årsskiftet.

Et nyt transfervindue står nemlig for døren, og selvom januarvinduet sjældent involverer rekordstore signings, så plejer der at være masser aktivitet, selvom lejeaftaler og mindre investeringer er mere hyppige her. Men hvornår starter ballet?

Det gør det faktisk først mandag den 4. januar.  Det er en forskydelse i forhold til januar 2020, hvor transfervinduet allerede åbnede officielt på nytårsdag. Ændringen skyldes, at bankerne holder lukket til da.

Men selvom vinduet åbner et par dage senere end sidste sæson, slutter det fortsat den 1. februar klokken 22.00 dansk tid. Dermed kan de sidste signings nå at blive registreret, inden der er kampe på programmet den 2. og 3. februar.

Der har været sæsoner i nyere tid, hvor andre europæiske ligaer har haft markant længere transfervinduet end det engelske, men til januar vil både La Liga og Serie A køre efter samme datoer. Bundesliga-klubberne kan signe spillere allerede fra den 1. januar, men lukker også den 1. februar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED