AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 12:00
Nedrykning er mulig - Shearer frygter for Newcastle

Newcastle-legenden frygter for sin elskede klub efter en rædsom sæsonstart.


Få havde forventet, at Newcastle ville slå Arsenal i sæsonens åbningskamp, men i anden spillerunde blev The Magpies også overraskende udspillet af Norwich.

Hvis ikke presset allerede var enormt på Steve Bruce, så er det i hvert fald blevet det, og klublegenden Alan Shearer er oprigtigt bekymret på vegne af sin gamle klub.

- Jeg er virkeligt bekymret over det, jeg hidtil har set fra Newcstle, og jeg tror, nedrykning er en meget reel mulighed, skriver Shearer i sin klumme for The Sun.

- Inden sæsonstarten troede jeg, at der var i hvert fald tre hold, som var dårligere end Newcastles mandskab, men skal man betragte de første to kampe, så er der grund til bekymring.

Rafael Benitez, som ikke fik sin kontrakt forlænget med klubben og efterfølgende drog til kinesiske Dalian Yifang, havde næse for at sammentømre en stærk defensiv.

Den har til gengæld ikke været til at ane under Steve Bruces første kampe, mener Shearer.

- Benitez' styrke var, at han kunne organisere sit hold godt, så de blev svære at besejre. Mod Norwich var Newcastle dårlige defensivt, uden kreativitet på midten og uden noget skyts oppe foran.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED