Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 11:51
Napoli-præsident bekræfter: Liverpool har kig på vores forsvarer

Ifølge Jim White fra Sky Sports har Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis givet udtryk for, at Liverpool har kig på Nikola Maksimovic.


LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

Sky Sports-værten Jim White har for nyligt haft en snak med Napoli-præsident Aurelio de Laurentiis, og heri skulle den italienske excentriker have bekræftet, at Liverpool har scoutet klubbens midterforsvarer Nikola Maksimovic. Det beretter White til Sky Sports.

Det giver mening i den forstand, at Liverpool jo er på udkig efter en midterforsvarer, og den 29-årige serber er bestemt ikke den værste, som er til rådighed på markedet lige nu. Særligt fordi han nærmer sig sit kontraktudløb.

Maksimovic står til at kunne forlade Napoli om mindre end seks måneder, så skulle Liverpool slå til nu eller til den tid, vil det formentlig være til et meget lille eller slet intet transferbeløb.

Der er dog intet, der indikerer, at serberen skulle være Jürgen Klopps og Michael Edwards' førstevalg, men det ville være mærkeligt, hvis ikke Liverpool havde taget et kig, nu Maksimovic nærmer sig sin Napoli-exit.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED