Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2021 21:50
Napoli-boss erkender: Koulibaly er på markedet denne sommer

Napoli-træner Luciano Spalletti kan ikke løbe fra, at hans superstjerne Kalidou Koulibaly har en reel mulighed for at blive solgt denne sommer.


30 årige Kalidou Koulibaly har snart været rygtet til Premier League i mere end tre år, men det har gentagende gange lykkes Napoli at stå ved deres værdiansættelse af stopperen, som sideløbende er holdt tilfreds med situationen.
 
Denne sommer er senegaleseren tilgængelig for færre penge grundet en mere fremtræden alder så vel som et relativt snarligt kontraktudløb (2023), men det gør ikke napolitanerne det mere interesserede i at se Koulibaly forlade klubben.
 
Tidligere udtalte De Azurblås nyansatte træner Luciano Spalletti, at han ville 'lænke sig' til Koulibaly, men det forlyder fra italieneren, at han alligevel må erkende, at den store senegalesiske forsvarer er på markedet denne sommer.
 
- Jeg vil lænke mig til spilleren, det har jeg allerede sagt. Igen, jeg vil være meget glad, hvis hele holdet forbliver som det er.
 
- Jeg nævnte kun Koulibaly, fordi han er på markedet, men jeg vil gerne have, at han bliver. Jeg har aldrig arbejdet med nogen så god, ikke kun som spiller, men også som mand.
 
Manchester United meldes som altid i svinget til Koulibaly, mens Everton har været rygtet mest konkret i forbindelse med spilleren.
 
Angiveligt skulle The Toffees have budt på forsvarsspilleren, men beløbet var ikke højt nok.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE