AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 22:55
Nani: Jeg lærte Ronaldo alt

Nani mener, at Cristiano Ronaldo har taget ved lære af ham, når man kigger på det hurtige fodarbejde.


Nani og Cristiano Ronaldo spillede i en periode begge for både Manchester United og det portugisiske landshold, mens at landsmændene ligeledes begge spillede for Sporting Lissabon som unge.

Det var dog Ronaldo, som var den største stjerne af de to, og som efterfølgende skiftede til Real Madrid for et astronomisk beløb, mens Nani blev udlejet til Sporting og senere afskibbet til Fenerbahce.

I forbindelse med at Nani nu skal vælge sit drømmehold i et 5-a-side-format, røber han dog jokende, at det var ham, som lærte Cristiano Ronaldo alt.

- Cristiano har den gode teknik, de hurtige fødder, og han må have lært det fra mig som ungdomsspiller. Det ved han også godt selv, lyder det jokende fra Nani ifølge Sky Sports.

Nanis 5-a-side-hold inkluderer desuden to andre, som han har delt omklædningsrum med i Manchester, da holdet lyder som følger:

Mål: David De Gea

- David i målet er en rigtig god spiller og en af verdens bedste, men han skal huske sine briller, for han kan intet se uden dem.

Forsvar: Bruno Alves

Midt: Paul Scholes

- Fantastisk boldkontrol og fantastisk overblik.

Midt: Deco

Offensiv: Cristiano Ronaldo


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED