AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 18:29
Næsten garanteret: Serie A-klub køber Chelsea-spiller for 112 mio.

Mario Pasalic bliver næsten med sikkerhed solgt til Atalanta til sommer, skriver Gazzetta dello SPort.


Mario Palasic blev for anden sæson i streg udlejet til Atalanta sidste sommer, og meget tyder på, at han har fundet sig et permanent hjem i det italienske.

Midtbanespilleren, der gennem karrieren er blevet udlejet til en lang række klubber af The Blues, scorede otte mål og lavede seks assists i sin debutsæson, og han har fortsat de gode takter i denne.

Til glæde for Atalanta. De fik nemlig forhandlet en købsoption ind i lejeaftalen med Chelsea sidste sommer, som gør det muligt at gøre lejeaftalen permanent for €15 millioner - eller 112 millioner kroner.

Atalanta er nu kommet frem til den konklusion, at man ønsker at gøre brug af den, skriver Gazzetta dello Sport, og dermed vil Palasic næsten med garanti forlade Stamford Bridge en gang for alle til sommer.

Gazzetta skriver, at man i Atalanta føler, man har lavet et transferscoop, da midtbanespillerens præstationer ville retfærdiggøre et langt højere beløb end det, Chelsea har i udsigt.

Men aftalen er forhandlet på plads, så The Blues kan intet stille op, medmindre Palasic decideret selv fravælger et skifte til Atalanta.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED