AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 21:58
Næsten en tro kopi: United-komet lyner igen med flot scoring

Manchester United har i Daniel James en efterhånden flittig målscorer, som allerede i den indeværende sæson har nettet tre gange for The Red Devils. Og målformen har han taget med sig på det walisiske landshold.


Wales har ikke fået nogen fantastisk start på deres EM-kvalifikation med kun seks points for fire kampe. Her til aften skal waliserne så forsøge at samle lidt selvtillid i en venskabskamp mod Hviderusland - og her har én af Wales-profilerne allerede markeret sig positivt. 

Således nettede Manchester Uniteds Daniel James med en ny nydelig scoring, da han bragte sit landshold foran med 1-0 i opgøret mod Hviderusland. Indrømmet, det er ingen total efterligning af waliserens føringsmål mod Southampton i den foregående weekend - men tegningerne er der. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED