Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 07:54
Nægter at sælge: Her er Glazer-familiens vilde plan for United

Der er ingen plan om at sælge Manchester United hos Glazer-familien, der i stedet vil fordoble klubbens værdi i de kommende år.


Selvom presset på Glazer-familien er stort, har de amerikanske ejere ingen planer om at sælge Manchester United.

Det er meldingen fra The Guardian, der samtidig løfter lidt af sløret for, hvad Glazer-familien i stedet ønsker at opnå med den engelske storklub.

Det kommer næppe som en overraskelse for nogen, at Manchester United af ejerne ses som en forretning, og i de kommende år vil Glazer-familien også have fokus på at få klubbens værdi til at stige.

I øjeblikket er Manchester United angiveligt omtrent 26 milliarder kroner værd, og planen for de kommende år er lagt. Her vil ejerne forsøge på at fordoble værdien på klubben.

Det er således den langsigtede vision at få værdien til at stige til svimlende 60 milliarder kroner.

I 2020 var Manchester United ifølge Forbes den 10. mest værdifulde sportsklub i verden. Real Madrid og Barcelona var de eneste fodboldklubber, der blev vurderet til at have en højere værdi.

Glazer-familien købte sig ind i Manchester United i 2005.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED