AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 21:57
Når Mourinho-regimet er faldet: Lukaku kan blive en del af udrensningen

Spørger man den tidligere Chelsea-spiller og nuværende ESPN-ekspert, Craig Burley, er Romelu Lukaku ikke god nok til at spille i Manchester United.


Manchester United har ikke fået den ønskede start på sæsonen, i det de ligger placeret på Premier League ottendsplads - allerede syv point efter Liverpool, Manchester City og Chelsea efter otte runder. 

Hverken defensiven eller offensiven har fungeret for Jose Mourinhos mandskab, og vi skal seks kampe tilbage, før den sidste scoring for Romelu Lukaku faldt. 

Derfor mener den tidligere Chelsea-spiller og nuværende ESPN-ekspert, Craig Burley, at Lukaku kan være fortid i Manchester United, når Mourinho ikke længere er i klubben.

- Han er en af de United-spillere, der kan blive en del af udrensning, når det nye regime erstatter Mourinhos. Det kan være af en sportsdirektør eller en ny manager, sagde Burlet til ESPN.

- Han er en god spiller, men når jeg har set ham på det seneste, har han ikke lavet de rigtige løb. Jeg vil ikke kalde ham for en klog angriber. Han er stor og stærk og scorer sine mål, men det er mod svagere hold. 

Burley råder derfor Mourinho til at prøve Marcus Rashford af helt oppe foran.

- Hvis ikke Lukaku spiller godt og laver de rigtige løb, bør han prøve Marcus Rashford, som er en naturlig angriber. Han er ung, men han er landsholdsspiller, han har erfaring, han er hurtig, han er klog og han er ikke bange for noget.

- Hvis Lukaku ikke præsterer, må Mourinho få ham ud af holdet. 

I denne sæson har Lukaku nettet fire gange i 11 kampe. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED