AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 13:17
Når Bruno-handel er på plads: Solskjær har tre spillere på ønskelisten

Ole Gunnar Solskjær vil stadig styrke midtbanen, selvom Bruno Fernandes skulle kommer til klubben, erfarer MEN.


Manchester United er i fuld gang med at gennemføre en handel, der sender Bruno Fernandes til Old Trafford.

Der har længe været meldinger om, at Ole Gunnar Solskjær ville styrke den centrale midtbane, hvilket han vil gøre med et køb af portugiseren.

Men nordmanden stopper ikke her.

Manchester Evening News beretter, at Manchester United-manageren har en liste med tre spillere som potentielle tre transferemner til sommer.

Det gælder bl.a. de to Premier League-profiler, James Maddison og Jack Grealish, som flere gange er blevet rygtet til De Røde Djævle.

Det samme gælder Donny van der Beek, som efter sigende også er på ønskelisten, men det kan blive muligvis svært at hente ham til klubben, hvis Manchester United ikke kvalificere sig til Champions League næste sæson, da han kun vil forlade Ajax til fordel for en klub, der spiller Champions League-fodbold.

Manchester United ligger i øjeblikket på femtepladsen med fem point op til Chelsea, der ligger på fjerdepladsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED