Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 08:53
Mythbuster: Woodward forsøger at gøre op med "fornærmende" myte

Ed Woodward er træt af at høre, at det er folk uden fodboldviden, som står for Manchester Uniteds rekrutteringspolitik.


Manchester United-ledelsen med Ed Woodward i spidsen er ofte blevet kritiseret for at have udført et halvsløjt rekrutteringsarbejde for Manchester United.

Flere kommentatorer og fans føler, at der er for meget fokus på klubbens kommercielle aspekt og for lidt på det fodboldmæssige, men nu langer Ed Woodward ud efter kritikerne.

- Der er en myte om, at vi har ikke-fodboldfolk til at trække beslutninger om fodbolden, og det er fornærmende over for de fremragende folk, som står for den fodboldmæssige side af klubben, siger Woodward ifølge Goal.

- Mange ansatte med ansvar for det fodboldmæssige har været i deres roller gennem 10 år.  Nogle talentspejdere har arbejdet for os i mere end 25 år.

Han føler desuden, at det er vigtigt pointere, hvordan det kommercielle og fodboldmæssige går hånd i hånd.

- Det er vigtigt, at den kommercielle side ikke er vigtigere end fodbolden. Vi har en 141-årig gammel fodboldinstitution med masser historie og tradition for succes. Det kan aldrig nogensinde ændre, og vi skal sørge for at beskytte den, udtaler vicebestyrelsesformanden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED