AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 15:56
Mustafi langer ud: Fansenes kritik gør mig nervøs

Arsenal-forsvareren føler, at kritikken påvirker sine præstationer.


Shkodran Mustafi bliver nok aldrig Arsenal-fansenes yndlingsforsvarer, og tyskerens tendens til at koste mål har også betydet, at han har måttet stå på mål for sin del kritik siden skiftet til The Emirates.

Mustafi læser faktisk kritikken, der er rettet mod ham på de sociale medier.  Det er måske ikke særligt smart, for det har kun gjort ham endnu mere nervøs for at fejle.

- Når først du har læst kritikken, så kommer den til at hænge fast, siger Arsenal-spilleren ifølge Daily Mail.

- Når tingene ikke går godt, så bryder du dig ikke om de ting, du læser. Man er ikke enig med kommentarerne, og det gør det hele mere besværligt.

Der har været en del rygter om, at Mustafi kunne blive solgt denne januar, men en række defensive skader til Arsenal kan ende med at betyde, at tyskeren må blive hængende.

Mikel Arteta udtalte til torsdagens pressemøde, at der skulle "alternative" løsninger til for at få defensiven til at hænge sammen, hvis Arsenal valgte at sælge en forsvarer denne måned.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED