Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 13:33
Mundtlig aftale: Arteta kan lade vicekaptajn gå til sommer

Hector Bellerin havde nære samtaler med Mikel Arteta om et skifte i sommers, da PSG og Barcelona var klar med bud på højrebacken.


Arsenals vicekaptajn Hector Bellerin har en mundtlig aftale med manager Mikel Arteta om et muligt skifte til sommer, eftersom han blev i sidste sommers transfervindue trods interesse. 

Det melder flere medier, blandt andet ESPN. 

Højrebackens fremtid er endnu engang blevet usikkert, da transferrygterne om Bellerin til PSG blev blusset op igen. PSG som var interesseret i at hente den spanske spiller i sommers, ligesom Barcelona var det for £30 millioner. 

Efter Arsenals triumf i FA-cuppen holdte Arteta og Bellerin samtaler, hvilket fik Bellerin til at blive. ESPN skriver, at en del af den samtale var, at manageren ville overveje spanierens fremtid i slutningen af indeværende sæson.

Ifølge flere rygter er der enighed blandt de involverede, at det er et godt tidspunkt at lade spilleren gå til sommer. 

Den 25-årige spanier har været i Arsenal i næsten et årti og optrådt i 232 kampe. Han har to år tilbage af sin kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED