AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 16:22
Müller hylder exceptionel Sané

Bayern Münchens Thomas Müller er meget imponeret over landsholdskollegaen, Leroy Sané, som har fået en skidt start på sæsonen.


Leroy Sané blev ikke udtaget til VM i Rusland denne sommer, selvom han havde en fantastisk sæson for Manchester City sidste år.

Forleden var Sané tilbage på det tyske landshold mod Frankrig, men kantspilleren har fået en skidt start på sæsonen i Manchester City, hvor han senest var udeladt af truppen mod Newcastle.

Landsholdskollegaen, Thomas Müller, er omvendt meget imponeret over sin landsmand og mener, at han har unikke kvaliteter.

- Han er en exceptionel spiller med evner, som kun meget få har. Jeg mener, at Leroy er moden nok, og jeg stoler på ham for fremtiden, siger Bayern-profilen til Bild og uddyber:

- Det er vores ansvar at hjælpe ham med at levere de bedst mulige præstationer på landsholdet. Alle spillere har et ansvar, ikke kun Leroy.

Sané spillede ikke testkampen mod Peru, da han skulle være med til fødslen af sin datter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED