Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 10:22
Muligt gennembrud: Liverpool-komet imponerer Klopp & Co.

Liverpools unge talenter viser sig frem på træningslejren, og der er flere, som imponerer Jürgen Klopp & Co.


Liverpool er i øjeblikket på træningslejr i Østrig, hvor flere ungdomsspillere er rejst med.

Her får de mulighed for at prøve sig af med resten af Liverpool-truppen, som kan være afgørende for Liverpools transfervindue.

Her kan de muligvis overbevise Jürgen Klopp om, at han ikke behøver at styrke sig på enkelte positioner, og det kan blive tilfældet på den offensive midtbane, hvor Xherdan Shaqiri meldes på vej væk.

Denne sommer har de hentet 16-årige Kaide Gordon fra Derby, og han har ikke kun imponeret Jürgen Klopp og trænerstaben, men også spillerne.

- Liverpool har investeret £1 million i den offensive midtbanespiller Kaide Gordon fra Derby. Han har i den grad imponeret trænerstaben og de ældre spillere under denne træningslejr i Østrig, skriver James Pearce fra The Athletic.

- Det samme gælder Harvey Elliott, der står til at blive indlemmet i truppen denne sæson. Shaqiri vil væk, og Klopp tror på, at Elliott kan udfylde hullet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE