Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 17:56
Mulig Van Dijk-erstatning afslår skifte til Liverpool: Vil blive hos sin nuværende klub

Den unge hollænder Perr Schuurs er ad flere omgange rygtet til Liverpool. Hans udtalelser tirsdag aften til en hollandsk TV-station udskyder dog det skifte.


Han har imponeret for Ajax i denne sæson, den 21-årige Perr Schuurs, som derfor er blevet nævnt som en mulig erstatning for den langtidsskadede Virgil van Dijk.
 
Helt så nemt får Liverpool dog ikke ved at hente den hollandske midterforsvarer.
 
I et interview med den hollandske TV-kanal, Ziggo Sport, slår han nemlig fast, at han gerne vil repræsentere Ajax i yderligere et par sæsoner.
 
- Jeg har også hørt og set de historier, der skrives om mig. Men dette er bare min første sæson som førsteholdsspiller for Ajax, siger den unge Schuurs.
 
- Jeg vil gerne blive her i et par sæsoner mere og hjælpe dem med at vinde trofæer. Så jeg bekymrer mig heller ikke om den slags rygter, siger hollænderen endvidere.
 
Udtalelserne må komme som en kold spand vand i hovedet for Klopp, der i den grad må være på jagt efter en midterforsvarer, når transfervinduet i januar slår dørene op. 
 
Schuurs skiftede til Ajax i 2018 fra Fortuna Sittard, og har siden da fået sit gennembrud på førsteholdet.
 
Tidligere på efteråret blev han udtaget til det hollandske landshold til kampene mod Polen og Italien. Det udmøntede sig dog ikke i en debut.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED