AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 18:20
Mulig transferrekord: Bournemouth er klar til at betale 260 mio. for angriber med nul mål

The Cherries skulle være klar til at sætte ny transferrekord for at signe Lyon-angriberen Bertrand Traore.


The Cherries ligger på en truende 19. plads i Premier League-tabellen, og noget tyder på, at Eddie Howe & Co. vil forsøge at investere sig ud af sin spillemæssige krise.

Franske Foot Mercato skriver denne tirsdag, at Bournemouth er parate til at sprænge sin egen transferrekord og betale €35 millioner - ellere 260 millioner kroner -  for Lyon-angriberen Bertrand Traore.

Den 24-årige angriber nåede at spille 16 kampe for Chelsea, inden han i 2017 blev solgt til Ligue 1-traditionsklubben. Nu kan en tilbagevenden til Premier League dog ligge i kortene.

Bournemouths nuværende transferrekord er på de €29 millioner, man betalte for Jefferson Lerma.  Det fremgår dog ikke af rapporten, om Lyon er villige til at handle, men klubbens præsident, Jean-Michel Aulas, plejer ikke at sige nej til en god handel.

Og er rapporten sand, ligner det mere en god handel for Lyon end Bournemouth. Traore har scoret 32 mål i 115 kampe i Lyon-karrieren, men står endnu ikke noteret for et eneste Ligue 1-mål i denne sæson.

Skal man tage den mangel på målform for gode varer, så bliver det ikke Traore, der skyder The Cherries ud af krisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED