AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 21:26
Mulig byttehandel på vej? Manchester City lurer på Bayern-profil

Manchester City har udset sig en mulig erstatning for Leroy Sane, der siden sommeren har været rygtet til hjemlandet Bayern München.


Manchester City-spilleren Leroy Sane blev igennem hele sommeren rygtet til hjemlandet, hvor Bayern München viste stor interesse i den hurtige kantspiller. Den daværende Bayern-træner Niko Kovac lagde heller ikke skjul på, at klubben arbejdede hårdt på at hente deres drømmesigning.

Et skifte kom dog ikke på tale, da Leroy Sane i stedet røg ind i en alvorlig skade, der holder ham ude det meste af sæsonen. Trods den alvorlige skade til tyskeren er Interessen fra Bayern München ikke blevet mindre og Bundesliga-klubben er angiveligt klar med et nyt bud næste sommer.

Lørdag erfarer Sky Sports, at Manchester City er åben for en byttehandel, der sender Leroy Sane til Bayern, mens Bayern-profilen Kingsley Coman omvendt skal til Etihad. Manchester City-manager Pep Guardiola arbejdede sammen med den unge franskmand en enkelt sæson på Allianz Arena og kender derfor alt til franskmanden kvaliteter.

Om Bayern München er klar til at slippe deres franske profil i jagten på at hente Leroy Sane melder historien ikke noget om. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED