Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 17:10
Muamba hylder det danske landshold: I skal være stolte af jer selv

Fabrice Muamba er ude med en hyldest til de danske landsholdsspillere.


Den 17. marts i 2012 stoppede Fabrice Muambas hjerte med at slå i 78 minutter.

Det skete i et FA Cup-kvartfinaleopgør mellem Bolton og Tottenham, men det lykkedes for paramedicinerne at få gang i hans hjerte igen, og selvom han stoppede sin fodboldkarriere, lever han i dag et normalt liv efter at have fået en pacemaker. 

Derfor gik der også mange tanker i gang hos ham, da han så gårsdagens hændelse i Parken, og han er nu ude med en hyldest til lægerne og ikke mindst landsholdet.

- Hændelsen i går får en til at indse, hvor skrøbeligt livet er, og hvor hurtigt man kan miste ens elskede. Som alle andre er jeg meget lettet over at høre, at Christian er i stabil tilstand, og han har det fint. Stor kredit til lægestaben, som kom til ham meget hurtigt og gjorde et fantastisk stykke arbejde. De fortjener stor kredit for, hvordan de håndterede situationen og fik Christian i en position, der gør, at han nu er på hospitalet, da det meget vel kunne have gået den anden vej.

- Hans holdkammerater, som samlede omkring ham, gjorde et fantastisk arbejde og skal være stolte. Nu er det vigtigste og absolut førsteprioritet at give Christian og familien tid til at komme igennem det her. 

- På et personligt plan er jeg bare glad fro, at han er i stand til at snakke til folk. Det er det vigtsigste. Vi skal også sikre os, at hans kone og børn får den støtte, de har brug for, fordi det kan var meget traumatisk rent mentalt for dem. Sender alt kærklighed, Christian.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE