Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 09:41
Moyes til Rice-bejler: I skal bruge nationalbanken i England og Skotland

West Ham-boss David Moyes sendte en frisk advarsel til Declan Rices bejlere efter spørgsmål om Rices fremtid.


David Moyes var ude med en advarsel til klubber, der var fristet til at byde på West Ham-stjernen, Declan Rice, efter Frank Lampards fyring i Chelsea i går. 

Advarslen fra Moyes kommer efter, at Chelsea flere gange var fremhævet i medierne til at være favorit om Rices underskrift. 

I sidste sæson var West Ham-manageren ude at fortælle, det ville kræve alle nationalbankens penge i England for at få fat i Rice, men nu er der blevet tilføjet endnu et land, da Moyes blev spurgt ind til, om hans frygt for at miste Rice var lettet efter Lampards fyring.

- Lige meget hvem der end er manager i Chelsea, eller hvem der kommer til at blive det, vil det stadigvæk være det samme svar, siger Moyes til Evening Standard. 

- Jeg sagde det rigtigt første gang, og jeg gentager kun igen - Nationalbankens penge i England vil blive krævet, og du må endda behøve nationalbanken i Skotland oveni, for så god er han (Declan Rice, red.). 

Det vil kræve minimun £70million til at få West Ham til forhandlingsbordet uanset om den finansielle påvirkning grundet coronapandemien, skriver Evening Standard.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED