Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 22:52
Moyes revser Premier League: "De er helt forkerte på den"

David Moyes er langt fra tilfreds med Premier Leagues planlægning af kampprogrammet.


Premier League er kommet på en svær opgave, når adskillige udsatte kampe skal have nye spilledatoer.

Tidligere i dag tørnede West Ham sammen med Leeds, og efter kampen sætter David Moyes stort spørgsmålstegn ved Premier Leagues planlægning.

I midtugen blev den udsatte kampe mellem Norwich og West Ham spillet, og derfor havde de også mindre tid til at restituere og forberede sig til dagens kamp mod Leeds, og West Ham-manageren sætter spørgsmål ved, at Leeds ikke spillede i midtugen, selvom de er to kampe bagud.

- Vi er lige kommet ud af en travl juletid. Det samme er Leeds og alle andre, men Leeds mangler at spille to kampe, og de blev ikke bedt om at spille i midtugen, og det gjorde vi. Det forstår jeg ikke, siger David Moyes ifølge Daily Mail.

- Det fortæller mig bare, at de folk, der bestemmer det, ved ikke, hvad restituering betyder. De ved ikke, hvad det betyder at spille kampe på regelmæssig basis, og personerne, der sætter de her kampe sammen, er helt forkerte på den, lyder det fra David Moyes.

West Ham tabte kampen i dag til Leeds med 2-3, da Jack Harrison lavede et hattrick for Bielsa & Co.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE