AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 15:49
Mourinhos ultimative XI: Otte Chelsea-stjerner på holdet

José Mourinho har udvalgt de bedste spillere, han nogensinde har trænet, og han har sat det sammen i en enormt stærk opstilling.


Som en af verdens bedste managere gennem de seneste to årtier har José Mourinho haft rådighed over en stjerneparade af spillere. Nu har portugiseren udvalgt de 11 bedste.

Det er den spanske avis Marca, der har bedt ham om at udpege sin ultimative opstilling med spillere, han har trænet i sin trænertid.

Ikke overraskende har José Mourinho valgt en lang række Chelsea-spillere, der var en del af de fantastiske hold, han fik skabt hos the Blues i midten af 00’erne.

Faktisk er der kun fire spillere på det udvalgte hold, der ikke havde sin gang på Chelseas stærke mandskab i Mourinhos første tid i klubben. Derudover har han også valgt at inkludere Eden Hazard på holdet.

Mens Mourinho stod i spidsen for Inter, vandt klubben Champions League, men der er kun valgt én spiller fra den periode, og det er den argentinske legende Javier Zanetti.

De sidste to spillere på det udvalgte hold er fra tiden i Real Madrid, hvor Mesut Özil muligvis havde sin storhedstid, og hvor Cristiano Ronaldo var en af verdens to bedste spillere. Det virker også som naturlige valg.

Herunder kan du se den ultimative opstilling, som Mourinho har udvalgt:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED