AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 19:31
Mourinhos krav: Én spiller skal for alt i verden ikke sælges

Portugiseren har ikke krævet store summer til transfers, men fået Daniel Levys ord på, at i hvert fald én spiller er usælgelig.


José Mourinho har haft ry for at bruge masser penge på transfers gennem sine trænerkarriere, men ifølge The Telegraph har den nyudnævnte Tottenham-træner fortalt Daniel Levy, at det ikke er nødvendigt at sprænge banken for at levere sølvtøj til klubben.

Det må være sød musik for bestyrelsesformanden, som til gengæld skulle have givet Mourinho sit ord på, at Harry Kane under ingen omstændigheder bliver solgt til sommer.

Den 26-årige stjerneangriber har en langtidskontrakt med klubben, men efter Mauricio Pochettinos sløje sæsonstart var der begyndt at opstå spekulationer om, hvornår Harry Kanes ambitioner om trofæer ville få ham til at anmode om en transfer.

Nu skulle Mourinho have opfordret Kane til at give ham én hel sæson  til at bevise, at han kan være manageren, der bringer sølvtøj til Spurs for første gang i 11 år.

Samtidigt skulle tanken om et salg af Kane ikke så meget som have strejfet Daniel Levy, der angiveligt har værdisat angriberen til op mod £250 millioner -  hvilket ville være en ny transferrekord.

Derfor er der umiddelbart ikke nogen udvej for Kane, om han så ville skifte eller ej.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED