AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 15:16
Mourinho: Vinder Liverpool i dag, vinder de mesterskabet

José Mourinho mener, at Liverpool kan sikre sig selv mesterskabet med en sejr over Manchester City på Anfield.


Det kan godt være, at Jürgen Klopp ikke kommer til at sige det højt, men vinder Liverpool over Manchester City i dag, så er de så godt som mestre.

Og det er José Mourinho i hvert fald ikke bange for at sige højt.

- Jeg tror ikke, Jürgen kan sige det, men jeg kan. Udbygger Liverpool forspringet til ni points, de er et godt hold, så handler det kun om at have kontrol, siger Mourinho til Sky Sports.

- Hvis Liverpool vinder i dag, vinder de mesterskabet. City er et godt hold, der kan komme på en lang sejrsstime, men jeg ser det ikke ske.

Til gengæld er det ikke alfa omega for Manchester City, at man vinder på Anfield denne søndag.  Det mener Mourinho i hvert fald ikke.

- Set med mine øjne ville et uafgjort resultat være positivt for City og negativt for Liverpool. En sejr på Anfield er det eneste gode resultat for Liverpool, siger Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED