AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 14:20
Mourinho varmer op til revanche: Vi var uheldige - og de var heldige

José Mourinho mener, at Tottenham havde alt imod sig, da klubben tabte mod Southampton tidligere i år.


På årets første dag led Tottenham et nederlag på 1-0 mod Southampton. I weekenden er der mulighed for revanche, når de to klubber mødes i FA Cuppen.

Og det lader til, at José Mourinho mener, at Tottenham har noget at revanchere, for portugiseren fortæller på sit pressemøde op til kampen, at the Lilywhites var uheldige med ikke at få noget med fra opgøret på St. Marys’.

- Vi var en smule uheldige. Southampton var heldige. Harry Kane-målet (der blev dømt offside, red.), kendelserne, skaden til Harry, skaden til Ndombélé i starten af kampen. Vi skulle kæmpe mod så mange ting, som vi ikke kunne kontrollere, fortæller Mourinho ifølge London Evening Standard.

Tottenham har været inde i en svær periode på det seneste, mens det har set anderledes lyst ud for Southampton, der endda også får en dag mere til at restituere i, og det bemærker Mourinho også.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED