Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:05:2021 21:36
Mourinho udelukker to store trænerjobs: Det kommer ikke til at ske

Jose Mourinho har ingen planer om at tage et trænerjob i hverken Bayern München eller PSG.


Den 19. april blev José Mourinho fyret i Tottenham, og det var dermed enden på sit tredje ophold hos en Premier League-klub.

Portugiseren har efterfølgende gjort det helt klart, at han gerne vil tilbage i fodboldverden, men han vil vente på den rette mulighed.

Dog lader det til, at han udelukker to ligaer - nemlig Bundesligaen og PSG, fordi han ikke vil tage et job, hvor et mesterskab er så godt som sikret, inden sæsonen er gået i gang.

- England er så specielt, når det kommer til fodbold, og det er også det attraktive for mig. Italien og Spanien tiltaler mig også, og måske kommer det til at ske, siger Jose Mourinho til The Times.

- Men i Tyskland og Frankrig ved man, hvis man tager til en stor klub, at ens skæbne er defineret på forhånd.

- I England er presset det højeste, og jeg vil altid være pres. Jeg nægter at tage til et land, hvor pres ikke eksisterer. Det nægter jeg simpelthen, lyder det fra Jose Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED