AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 20:51
Mourinho: Tottenhams fans elsker mig ikke - de accepterer mig

Tottenham har vundet de første tre kampe med José Mourinho ved roret. Men han mærker endnu ikke fansenes kærlighed til ham.


José Mourinho har lynhurtigt fået sat sit aftryk i Tottenham, efter han trådte til som træner for klubben få timer efter Mauricio Pochettinos fyring.

Den portugisiske manager har vundet samtlige tre kampe, han har stået i spidsen for London-holdet, men dét til trods har den tidligere Chelsea- og Manchester United-træner endnu til gode at mærke Tottenhams fans kærlighed til ham.

Det fortalte han til BBC Sport på pressemødet efter Tottenhams 3-2 sejr over Bournemouth lørdag eftermiddag.

- Fansene her elsker Tottenham. Jeg siger ikke, at de elsker mig, men de accepterer mig som en toprofessionel træner, der giver alt for klubben.

- Folk har flere grunde til at elske mig, hvis de kan lide, hvad jeg udretter her i Tottenham. Men de står bag holdet, og de ser os arbejde hårdt for at opnå en placering i Premier League, som passer mere til vores trups talent. Og det betyder mest for mig.

José Mourinho har nu sørget for, at Tottenham er kravlet fra en 14. til en 5. plads i Premier League.

En stor del af årsagen findes ved Dele Alli, som nærmest har genopfundet sig selv under Mourinho.

- Han har spillet tre fænomenale kampe, siden jeg kom hertil. Han kan ikke blive Man of the Match hver eneste gang, som han har været indtil nu, men så længe han performer på samme niveau som nu - eller endnu bedre - så har han en lys fremtid foran sig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED