AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 14:36
Mourinho tænker ikke på lokalbrag mod City: Juventus-kamp er så stor

José Mourinho er slet ikke begyndt at tænke på weekendens lokalopgør mod Manchester City. Lige nu er det kun Champions League-kampen mod Juventus, som er et fokuspunkt for portugiseren.


Det er en stor uge, som Manchester United er gået ind i.

Først venter der en Champions League-kamp mod Juventus i aften, og på søndag gælder det så udekampen mod Manchester City i Premier League. Det er to utroligt dygtige modstandere, og derfor har José Mourinho kun fokus på den kamp, der venter i aften.

- Det er så stor en kamp, at jeg ikke vil tænke på, hvad der venter som det næste. Manchester City eller Crystal Palace – det er lige meget, vi vil bare fokusere, siger Manchester United-manageren til London Evening Standard.

Samtidig mener portugiseren ikke, at aftenens opgør mod Juventus bliver afgørende for Manchester Uniteds chancer for at avancere fra gruppespillet.

- Det er ikke en afgørende kamp for os. Jeg tror, at uanset resultatet af kampen, bliver de næste kampe mod Young Boys og Valencia de kampe, som afgør, hvem der bliver nummer to i gruppen og hvem, der skal spille i Europa League, siger José Mourinho.

Der er kampstart klokken 21.00 i Torino, og kampen kan ses på TV3+.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED